maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kaunis, viisas, onnellinen !

kun lakit päähän vedettiin 
kaikesta kaikki tiedettiin 
mitä vanhemmiksi vartutaan 
sitä tyhmemmiksi muututaan 
enkä minä ainakaan 
mistään tiedä paskaakaan 



Taija moikka! Eli lupasin lakkiaisista höpistä :-) Aamulla oli ihan liian aikanen herätys ja vähän ärsytti se lukion salissa oleva virallinen höpöhöpöjuttu sain tosin stipendin jostain valokuvausjututsta wtf mutta ei se mitään se ei ollu höpöhöpöjuttu ko just hyvä! , vaikka ehkä ihan pikkiriikkisen jännittikin. Sen jälkeen oli ryhmäkuvaus,  jossa naamani oli punainen ja silmät itkuiset, koska ylioppilaan puheessa oli maininta ystävästämme, jolla jäi lukio ja kaikki muu kesken. 

No, siitä sitten nokka kohti mummolaa ja herkkupöperöitä! Ei ollu hirmusesti vieraita, koska ei meijän suku ole iso. Enkä kutsunu sinne ko pari kaveria, ko en halunnu liikaa ihmisiä. Harmitti ko vähän sato mutta ei se mittee paitsi että mun silmät huuti hallelujaa ko otettii sisätiloissa vuorotellen eri sukulaisten kanssa kuvia. Hyi hui!

Sieltä mummolasta sitten kotia kämpille, boolit tulille, äitee toi herkkuvoileipäkakkua ja muutama toverikin oli täällä junnukan ja minun lisäksi :-) Oli kiva ilta, vaikken baareilusta oikeen mittee muistakkaan! Ja sitten vielä kuvatusta teille. Eiks lakki teekkin musta paljon viksumman näkösen, jos se mahollista voi olla? ;-)





heipä hei kaunis rouva

tässä minä ja joku kaunis poika


kummipoika ♥


kyllä en tiie mistä tää viksuus on peritty, ehkä sitte äiteeltä !

Taija paljastaa: Ehkä joku ihkuin lahja oli Hello Kitty pussilakanat! Voi junnukka minkä meni tekemään, nyt ei sitten kotona muita lakanoita käytetäkkään :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti