maanantai 2. heinäkuuta 2012

Alanya is where I belong

Hey hey Alanya
It's just the place you wanna be
It's so alive and lots of fun
It's time to party in the sun
Hey hey Alanya
A lovely place for you and me 
♪♫

Heippatirallaa toverit, Taija täällä taas! Lupasin siis tosta reissusta vähän kertoilla ja kuvia laitella niin kai se on sitten vähän turistava ja kuvasia näytettävä :-)

Matka kohti toista kotia, Alanyaa, alkoi siis yhdessä junnukan ja äiteen kanssa (sopivasti tuli samat lennot menomatkalle mamukan kanssa, vaikka eriaikaan matkat tilattiinkin). Ja siis olin todistamassa junnukkaiseni ekaa kertaa lentokoneessa ja höh ihan tylsää kun sitä ei edes pelottanu. Ois voinu vaikka edes jännäpissit laskea mutta ei.

Viikko on erittäin lyhyt aika, varsinkin näin kesäaikaan tuolla Alanyassa. Aika menee ihan liian nopiaan siellä. Mitäkö myö tehtiin? Oltiin rannalla, minä otin aurinkoa ja junnukka makoili uimapatjalla, ko siellä oli vähän vilposempi olla ja lilluskella meressä. Kierreltiin basaarilla, syötiin hyvin ja juotiin vielä paremmin. Vikana iltana pelattiin myös minigolffia, se oli aika hupia! Eipä mulla tuosta reissusta muuta erikoisempaa kerrottavaa, elikkä turpa kiinni Taija ja näytä kuvia ihmisille reissusta joo.














Taija paljastaa: Nyt on jo tiedossa uusi kuvanen mikä tulee syksyllä pohkeeseen, kunhan taas tuonne Turkinmaalle pääsee :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti