tiistai 28. elokuuta 2012

Sorry!

..for party rocking!

Noeivais, apua anteeksi Taija täältä pyytelee, eipähän oikeen kesällä tullu mittee kirjoteltua. Eipä oikeen mittee kyllä Turkinvallotuksen jälkeen tapahtunu; olin töissä, kotona, nukuin, olin taas töissä, kotona, nukuin lisää..

Koulu alko 13pvä ja ekaa kertaa eskarin jälkeen oon innolla oottanu koulun alkua! Tovereita sain jo heti ekana päivänä ja koko ajanhan noihin immeisiin tutustuupi lisää. Oikeen hauskaa, Taija tykkää :-) Niin ja tosiaan kortin sain tossa reilu kolme viikkoa sitten jaja eilen laitettiin pumpum rätätätätätä vehe takakonttiin (tunnetaan myös nimellä subbari) :D Höhö.

Muutto on nyt viikonloppuna junnukan kanssa tohon vähän matkan päähän, eli en pakene Haistakaakaikkivittulandiasta mihinkää. Sitäkin odotellessa, oikeen kiva rivarikämppä :-) Pittee sitte otella kuvia ja semmosta kuhan saa siellä tavarat paikoilleen ja niin päin pois :D

Ei kai tässä muuta, pari randomi kuvaa vielä loppuun, Taija kiittää ja kuittaa ja yrittää parantaa tapansa ja kirjotella hitusen useammin!



miunki pärstä vielä tänne ettette unoha miltä näytän hehe

Taija paljastaa: Oon ollu tosi iloinen ko tuola koulussa on ihan tajuttoman hyvät ruuat ja sielä on aina jälkkäri! :-) Täälä Haistakaakaikkivittulandiassa ko on tottunu mauttomiin ruokiin joihin saa lisätä kilon suolaa ja siihen että jälkkäriks on joku kämänen vanukas kerran puolessa vuodessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti