torstai 3. toukokuuta 2012

Appelsiininkeltainen aurinko

Taijamaiset aurinkoterveiset täältä Haistakaakaikkivittulandiasta!

Perjantaina oli oikein kiva ilta, junnukan ja muitten mörmöröitten kanssa :-) Oli kyllä sellanen olo koko lauantain, että edellisenä iltana oli ollu kivaa. Pitkästä aikaa innostuin ottamaan tequilaa ja naps vaan ja muisti pois. Oi miten kiva keksintö tuo teellä alkava taikajuoma onkaan!

Maanantainahan oli sitten se vappu, me oltiin junnukan kanssa pienellä maakuntamatkailulla :D Hyvät retket. Mikkelissä käytiin morottamassa toveria ja niin päin pois, kiva päivä oli vaikka selvinpäin olikin. Onhan se aika tosi kivaa sekin,  selvänä olo, kunhan on kivaa touhuamista.

oon pieni pöllö vain

..pullea !


Eile minu katti kävi tohtorin leikkauspöydällä. Se oli ihan töttöröö ko se alko illasta heräilemään. Yritti kävellä muutaman tassunjalan etiäpäi > kumoon > nukahti. Illan se ei sitte halunnukkaa olla muualla ko sylissä ja näin, mutta eipähän se minua haitannu. Puhelimessa ois oikeen hyvää kuvamateriaalia, mutta on niin huonolaatusia koneella, että saatte nyt tyytyä tän päiväsiin pariin otokseen. Eli armas Deliseni ft ihkukauluri! :


"Are you fucking kidding me? -.-"
Joo. Ens viikon perjantaina se saa tuon kaulurin vasta pois, ko tikit poistauttavat ne herraset ja rouvaset siellä. Toivottavasti misu nytte vähän leikkauksen ansiosta rauhottus ja lihois isoksi palloksi!, tuo lysti kun täällä tuppukylässä makso semmoset kivat 130e. Kivakiva mutta kunhan kissalla on kivaa eikun. :D

Mutta nyt on lährettävä lastenhoitohommiin, niin hellurei ja heiluvat oksat ja olkaa hyvä tällaisesta melko turhanpäiväisestä postauksesta! Toivottavasti teilläkin oli hyvät vaput ja niin päin pois :-)

Taija paljastaa: Vähän himottais ottaa toinen pikkukissa, mutta junnukalle ko sitä ehrotin niin tää vaan tokas että "jos sä otat tänne toisen karvakasan lisää niin mäki saan ottaa sitten lemmikin. se on terraariot tulille sitten siinä vaiheessa". Höh, ei sitten :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti