torstai 10. toukokuuta 2012

Kananmuna

Taija tässä terve. Otsikko tulee siitä, että kummipoikani sanavarastoon kun ei vielä hirmuisesti sanoja kuulu, mutta tuo kananmuna tulee kuin skumppapullo Alkon hyllyltä :D

Toissapäivänä siis olin isoveljeni mun kanssa äiteen luona hoitamassa Villeä :-) Oli oikeen mukavaa, sen pikkusen touhuja kun on niin kiva seurata ja sen kanssa on mukava puuhata, vaikkei se sen sanavarasto tosiaan mikään päätä huimaava ole :D Pelattiin mm sählyä ja se onnistu pojalta oikein mukavasti!

Veli myös vähän opetti ajamaan autoa, meni jo ihan hyvin! Jarrutus tosin tulee vähän liian nopiasti eli turpavyö on oikeen hyvä keksintö! Pikkusiskon, Annan kanssa myös otettiin ihkuja kuvia kun se pääs koulusta kotia :D Sellassta.



Penaaa, Annan kisu!




"Ville hymyile!"






never gonna give you up..

never gonna let you down..

never gonna run around and desert you !

Taija paljastaa: Ville ko oli ihan pikkunen ja jos olin nukuttamassa sitä tai muuten vaan rauhottelemassa, niin lauleskelin sille Demi Lovaton Catch Me:tä sekä sitä lauluva missä lauletaan "lasken matkaan leijan kauneimman, se saa lentää tuulien teitä.." (ripari + isostelu!) . Ja kyllähän se lähes aina rauhottu :-)

2 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs ja mielenkiintoinen blogi sulla (: Postauksissa on PALJON laadukkaita kuvia ja se on iso plussa. Tykkään kovasti! Aloin lukijaksi

    http://www.wannabequeen.blogspot.com/

    VastaaPoista