maanantai 23. tammikuuta 2012

Käpy kärähti karrelle

Hellurei ja hellät (tai ehkä hieman leiskuvatkin) tunteet koko blogimme pienehkö lukijakanta! 
Pitkästä aikaa tässä yhdessä tietokoneen ääressä ollaan kirjustamassa ja kerranki meillä on oikeasti asiaa, eikä mitään mukahauskaa (no onhan se ainaki meistä hauskaa) viikonloppuhömpötystä.

Eilen Mira jo kirjoitteli tosta presidentinvaalista ja nyt on asia niin, että tänään kärähti käpy ihan karrelle ja päätettiin oma kantanottomme tänne kertoa ja yritetään se myös perustella.


Elikkä siis, mistä tämä käpy sitten tänään otti liekkiä:
Ei meitä ne homovihat sinänsä häiritse kun ne yleensä tulee ikäluokasta 13W, nimenomaan vielä tuplaveellä. MUTTA KUN. Tänään eräs toverimme koulussa kovaan ääneen toitotti, että Haavistoa äänesti vain (ja ainoastaan) ne ihmiset, jotka halusivat antaa ahdasmielisille opetuksen. Ikäähän tällä henkilöllä oli tosiaan se 18W (huomaa tuplavee) ja mainosti itseään sitten myös tällaiseksi ahdasmieliseksi henkilöksi. (Kumma vaan, että viime vuonna kiinnostui yhden tuttavan kaveruudesta kovasti kun ilmeni että hän onkin homo.. hmm...). Ja hän myös perustelee Niinistöä koulutuksen perusteella.

MITÄ VITTUA? se koulutus siihen kuuluu. Vastatkaapa tähän:

Jos olisi tilanne, että presidentin vaaleissa olisi vastakkain vaikkapa Niinistö ja Einstein, kumpaa äänestäisitte? Minun ääneni nimittäin ainakin kolahtaisi yhdelle nerokkaimmista miehistä, joka on maan päällä tallustellut ja hupsista keikkaa kun ei herra edes peruskoulua loppuun päässyt. Meidän mielestämme koulutus ei tee pätevää johtavaa valtiollemme, se tekee vain ylimielisiä (maybe hieman hemmoteltuja) kakaroita, jotka ajattelevat näin.

Okei nyt käryää taas pipon sisällä, mutta yritämme jatkaa ilman tietokoneen suurempaa damagea.

Nyt tulee pitkää ja pitkäveteistä tekstiä, ei tarvitse lukea jos ei halua, mutta jos haluaa nähdä kun kahden 18-vuotiaan käpy palaa ja sipuli leviää pöydälle niin kannattaa lukea, koska ahdasmielisyys on turhinta, mitä tässä maailmassa on.

Okei. Meidän mielestä siis ihmisten pitäis nyt unohtaa toi Haaviston homous ihan kokonaan, koska ne yksityiselämän asiat ja petipuuhat ei liity presidentin virkaan millään tavalla. Ja ne jotka pelkäävät, että Suomi joutuu naurun alaiseksi, niin paskan marjat. Ehkäpä jotkut maat saattavat pahalla katsoa, mutta luulisi, että arvostus nousisi maailmalla, koska homovihasta aletaan päästä jo yli. Jos maailma on valmis USA:n tummaihoiselle presidentille (josta molemmat pidämme ja Mira ainakin oli tuolloin voitosta tohkeissaan), niin silloin pitäisi maailman olla valmis jo homo presidentillekin.

Suurin asia mikä meitä tässä nyt vituttaa on se, että kun ihmiset nyt ottaa vaan sen seksuaalisen suuntautumisen tässä ainoastaan huomioon, eivätkä kiinnitä huomiota asioihin, jotka oikeasti merkitsevät, mm. mielipiteet, menestyneisyys politiikassa (joka molemmilla on ollut hyvä), periaatteet, puolue etc.
Niinistön ja Haaviston mielipiteet ja periaatteet ovat hyvin lähellä toisiaan, molemmat ovat NATO vastaisia ja EU myönteisiä jne. jne. jne.. Joten miksi olisi väärin äänestää toista, jolla on ihan samanlaiset mielipiteet? Molemmat olisivat hyviä presidenttejä. (Okei Taija ei tykkää Niinistöstä, alkoi vihaa sitä sillon kun oli presidentinvaalit Tarja vs. Niinistö, mutta se on Taijan oma henkilökohtainen mielipide ja se ei silti taistele veripäissä Niinistöä vastaan). Molemmat varmasti osaisivat tehdä hommansa, ja edustaisivat Suomea hyvin ja periaatteidensa perusteella molemmat ovat hyviä ehdokkaita minulle.

Asia nyt vain on niin, että toinen on valittava. Ja tuskinpa sitä valintaa nyt seksuaalisen suuntautumisen perusteella kannattaa tehdä. Tuskin Timo Soini olisi saanut sen enempää ääniä jos hänellä olisi ulkomaalainen nuori komea mies. Ja mielestäni kaikilla on oikeus tehdä oma valintansa, johon toisilla ei tulisi olla mitään vastaan sanomista. Jos Niinistöstä tulee presidentti niin en minä mene näyttämään persettä pressanlinnan eteen ja buuaa siinä koko kuutta vuotta, vaikka Haavistoa kannatankin. Jos Niinistöstä tulee presidentti niin siitä tulee, eikä Haaviston kannattajilla ole mitään vastaan napisemista ja sama pätee myös toisinpäin.

Niinkuin eräs vanhempi nainen tänään otti asiaan kantaa niin ei homous ole väärin, Haavisto on jo nyt avoimesti tuonut ulkomailla ollessaan esille homoudensa ja onnistuneesti edustanut Suomea myös maissa, joissa homous on laitonta. Mistä lähtien homoudesta on tullut ihmisen mitta. Esittelevätkö heterot itsensä työhaastatteluissa näin:
"Olen Matti Meikäläinen, hetero, naista panen mielelläni, perseeseen vielä mieluummin, jos vaan antaa".

Siinä vaiheessa kun periaatteet on katsottu läpi, mielipiteet sun muut voi ihmiset pohdiskella kumman haluavat presidentiksi, Haaviston vai Niinistön. Jos periaatteiden perusteella ei osaa valintaa tehdä niin sitten se valinta tehdään muiden asioiden perusteella. Mm. puolue, ulkonäkökin ja kyllä monien mielipiteeseen varmasti se homouskin on vaikuttanut, mutta tuskin kovin ratkaisevasti.
Esimerkiksi Mira ja Taija täällä eivät edes tienneet Haaviston olevan homo kun vasta päätöksen teon jälkeen. Joten kyllä, näimme tulevaisuuteen ja tiesimme tietävämme homoudesta ja siten alitajuntaisesti päätimme äänestää Haavistoa. :------)

Tässä muutamia esimerkkejä, miten ihmiset eivät ota huomioon presidentin valinnassa oikeasti merkitseviä asioita, vaan pelkästään sen homouden: (otteet ovat rakkaasta naamakirjastamme)

"Jos homosta tulee presidentti ni mie muutan norjaan!" (ikä 19)
"nii itkettää jos siitä mulkkusta homosta tulee residentti!" (ikä 18)

Mm. nuo oli ja pitkin nettiä löytyi kaikenmaailman muita syytöksiä (sivari pressasta etc. eihän se Halonenkaan armeijaa käynyt).

Mutta pääidea nyt tässä postauksessa oli, että tosiaan pieni osa Haavistoa äänestäneistä tod. näk. äänesti koska homo, mutta veikkaan suurimman osan äänestäneen periaatteiden, karisman, sympaattisuuden ja sen takia että näkivät siinä potentiaalisen johtajan.

Haavisto on homo, hieno mies, hyvä johtaja, karismaattinen, ja ennen kaikkea marssii sateenkaarilipun lisäksi vihreän lipun alla, mikä oli oman päätökseni viimeinen tekijä. Niinistö on tätä kaikkea paitsi vihreä ja homoseksuaali. (+ se näyttää kalkkunalta).

Emme toki halvenna tässä Niinistöä, emmekä hänen kannatajiaan, ilmaisimme vain mielipiteemme, mihin meillä on Suomessa täysi oikeus.
Ja samoin Niinistön kannattajat voivat ilmaista oman mielipiteensä, mutta minusta aikuisten ihmisten tulisi muistaa, että yksityiselämä on yksityiselämä, semmoinen on presidentilläkin, homous ei vaikuta poliittiseen kantaan.
Ja KIITTÄISIN hyvin paljon jos kuitenkin nämä aikuiset ihmiset kritisoivat Haavistoa ja hänen suuntautumistaan, niin kuitenkin jätettäisiin nämä Haaviston kannattajat rauhaan, eikä ali-arvioitaisi heitäkään heidän päätöksiensä perusteilla.

Meillehän se on sinänsä sama pidätkö juuri sinä Haavistosta, koska me pidämme.

Rakkaat +18-vuotiaat lukijat. Päätös on teidän.

:)



kalkkuna :)

Mira paljastaa: kakkonen on ykkönen (äänestysnumeroissa siis!)
Taija paljastaa: Söin jouluna kalkkunaa, en possua. Koska Turkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti