perjantai 20. huhtikuuta 2012

Minä maalaan sinut punaisella, sillä punainen on rakkauden väri

Taija tässä tervehernemoikkamoi! Aattelin tämmösen pikkupostauksen tehä ko mamma toi graffiti kynsilakkaa, niin tulipahan sitä sitten tänään testattua :-) Aika kivannäköset tuli, ite aineki tykkään.

Kynsienlakkauksesta muuten, oon vasta nyt parin kuukauden sisään oppinu taas maalailemaan näitä, viimeks joskus ihan pentuna ollu jotain ihku-glitteri-lakkaa sydän sydän sydän. Nyt ennen tätä graffitikokeilua ollu jatkuvasti itetehty ranskalainen manikyyri, vois joskus niistäki ottaa kuvia ja teille näytellä miten "ammattilainen" oon siinä :D Kuhan vähän kasvais nää kynnet lisää, ko leikkelin näitä yks päivä. Kinostiko?

Muttaniin, kuvia :-) Ja vielä Delistä sitten pari kuvaa tuolla lopussa, sen uus lempipaikka on tunkea ittesä ikkunan väliin. Hölmö kun on.










Taija paljastaa: Tää viikko on ollu oikein jättebra -sain kesätöitä, tuli kutsu valintakokeisiin, söin kesän ekan jätskin (minttusuklaa ♥) ja muutenki ollu tosi tämmönen mukava fiilinki koko ajan :-) Nyt kun se kesä sieltä tulee niin kaikki on vielä enempi jättebra!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti