lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tekstiä iholla

Merrrhabahaba! Taija tässä moikka. Pitkään oon halunnu tehä tänne postauksen tatuoinneistani, ja nyt ko pikkusisko tuli räpsimään nuista kuvia, niin pääsen jakamaan tekstiseni kanssanne :-)

Eli yleisesti nyt näistä kaikista, että kaikilla tatuoinneilla on jokin tärkeä merkitys mulle, en haluais ottaa iholleni semmosta kuvaa tai tekstiä, millä ei ois kummempaa merkitystä, että ottais sen takia että ko "näyttää hyvältä" tai "näitä nyt on muutenki jokaisella". Kaikki tatuointini olen myös Turkissa, Alanyassa, ottanut. Nyt mulla on siellä jo vakipaikka missä käyn, ja tatuoija + muu henkilö kunta on ihan paras siellä :) Ja kun useemmin on samassa liikkeessä käyny, niin saa vähän alea, ja se on aika hyvä mun rahatilanteelle joka meinaa aina olla nollassa!

Eka kerta, kesä 2010




Eka kertani "piinapenkissä"  kesällä 2010 :D Eli teksti löytyy vasemmasta kyljestä, ja se on turkiksi. Sattui aivan saatanasti aina kun kylkiluu osu kohdalle, ei ollu mikään ihan kiva kipunen. Pelotti ihan älyttömästi, mutta onneks pikkusiskoa sain kokoajan puristaa käessä ja äitin kaverin lapsi, Emine, oli siellä myös höpisemässä omia juttujaan, niin kipu edes välillä unohtu. Kuitenki olen tosi ilonen että otin tuon tatuoinnin ja teksti tulee aina kyllä pitämään paikkaansa, toivon mukaan. Teksti jää kertomatta, sen tietää vain harvat ja valitut :-) Hintaa tällä tattoolla oli muistaakseni n 150e.


Toinen kerta, talvi 2011





Olin jo suunnitellut uusia tatuointeja, kun sitten kaverin kanssa mentiin Turkissa ottamaan vähän väriä lisää iholle :-) Jalassa oleva tekstinen ei sattunut, mutta oikeassa kyljessä oleva; voi kyllä. Oli vielä vähän heikko happi kun mentiin kuvat ottamaan, niin hyvä ettei taju lähteny :D Ilman taukoja kuitenkin saatiin nuo tehtyä. Jalassa siis lukee "Salak", se on turkkia ja tarkoittaa hömelöä -eli sopii oikein hyvin mulle. Parin turkkilaisen kaveripojan kanssa oli vielä tosta salakista ollu jo tohon mennessä vuoden verran jotain ihme läppää, niin se tuli otettua vähän senkin takia. Kyljen teksti "Make me stronger" taas muistuttaa mua siitä, että pitäs olla semmosten ihmisten seurassa, ketkä tuon vois toteuttaakin. Onhan se myös pyyntökin tai sillä lailla, eniveis. Eipähän tuota varmaan hirmusesti tarvi selitellä. Hintaa noilla yhteensä tais olla joku 75e tai allekin, helmi-maaliskuussa kun turistikautta ei vielä hirmusesti ole niin ei tullu kalliiks.


Kolmas kerta, kesä 2011




Ihan näin heti aluks haluvan sanoa, että on ihan oma vikani että toi tatska näyttää tolta :D Kesällä pidin hiukset kiinni, join liikaa enkä muistanu rasvata tota, niin eiköhän siitä tullu tommonen :D Mutta siis; Turkin lipussa on siis tuommoinen kuu ja tähti. Äitee sano mulle joskus, että "koti on siellä missä sydän on", niin kyllä aineki puolet mun pikkusesta punaisesta jumputtajasta on jääny Turkkiin jo heti pentuna -ihan siis toinen koti se siis on. Kaverin liikkeessä otatutin ton, niin ei maksanu ko parikymppiä :-) Toivon mukaan ens reissuna muistan käyä korjauttamassa tuon samassa liikkeessä, näyttäis huomattavasti paljon paremmalta. Eli juuri tatuoinnin ottaneet -kyllä, se rasvaaminen on oikeasti tärkeää! Plus auringonvalon välttäminen. 


Neljäs kerta, elokuu 2011




Kuten kuvasta näkyy, niin vasemmassa käessä siis lukee Ville :-) Se on mun ensirakkauden nimi, enkä tuu koskaan sitä unohtaa vaikka oonki sen jälkeen seurustellu eikä olla enää missään tekemisissä <3 Viiitsivitsi! Ei mulle tommosia tatuointeja :D Mutta siis kummipojan nimi on, ja Villehän on nyt pari vuotias, ja oikein rakas ja ihana poika onkin ♥ Tämä on kyllä kärkikolmossuosikeissa omista tatuoinneista, vaikka vaikea niitä on lempparijärjestykseen laittaa. Hintaa tuolle taisi tulla 50-60e, melko kallis, mutta kun kesä oli ja turistikausi vielä, eikä ollut tuttu liike, kun vakkaripaikka oli rempassa sillon.


Viides kerta, joulukuu 2011




Tämä on sitten viimeisin otos, jonka joulun alla otin. Tämä on myös yksi ehdoton lemppari, sillä toi lause on pitkään ollu ns motto tai semmonen, eli Life is hard but so very beautiful, "elämä on vaikeaa mutta kuitenkin tosi kaunista" noin suomennettuna, enkuksi kuulostaa paljon fiksummalta. Mitäs tuon tarkotuksesta enempää höpisemään, mun mielestä tuo vaan hyvin kuvaa elämää, oikein osuvasti. Tuolle tuli hintaa muistaakseni 50e vai 75e. 


Enempää ei nyt sitten kuvia/tekstejä iholta löydy, vielä ;-) Jotain kuvaa oon vähän ajatellu ottaa, semmosen isomman, mutta kattoo nyt. Haluun kuitenkin olla ihan varma, jos jotakin haluan, ei mitään hetken mielijohteesta mielellään :) Mutta jos ei muuten kuvaa tule, niin jos ja kun joskus saan lapsia, niin niiden nimet haluvan myös tatuoida itseeni :-)


Mitäs työ tykkäätte tatuoinneista, onko teillä itellänne tai haluaisitteko? :-) 


Taija paljastaa: Rapelossa mun tekee aina mieli maitoa (nykyään myös piimää kun oon oppin sitä juomaan) ja chilipähkinöitä! On oikein herkku.

4 kommenttia:

  1. Nuo tatskat on hienoja! :))
    Itellä ei oo ainakaan vielä, jonkun pienen ajattoman tatskan voisin ottaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! itsekin pidän noista oikein kovasti :-)

      ja jeespoks :) se huono puoli on kyllä, että kun ensimmäisen tatuoinnin ottaa, niin tekee mieli ottaa lisää! itsellänikin siis piti jäädä tuohon yhteen mutta toisin kävi :-)

      -taijja

      Poista
  2. Kivoja leimoja! Ittellä olis kans tarkotuksena mennä ottaan ennen kesää just tohon jalkapöytään teksti, pelottaa vaan että sattuu ihan hulluna :D mutta ehkä se on sen arvosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Ja toi jalkapöytä on tatuoinnille paikkana oikeen mainio, aineki ite tykkään :-) Itellä ei ainekaa sattunu vaikka oisin luullu, ko jalkapöytä kuitenki.. toivotaan ettei sullakaan :D

      -taijja

      Poista