tiistai 13. maaliskuuta 2012

Tukka tuuheeks tulemast

Taija se täällä herne! Tossa toisiks viimesimmässä postauksessani uhosin, että kummipojan äitee napsii mun tukkaa ja niinhän siinä kävi. Ja kävi niinkin, että operaatioon liittyi myös hiusten värjäystä. Katsotaas, mitä tapahtu!

Vaihe 1




No otetaan tietenkin kuva hiuksistani mun, että näette mistä lähdin käyntiin. Eli melkosen tummanruskea on juu, pituutta tosin tosta ei kovin hyvin nää, sillä hiukset sojottaa minne sattuu -liekö ponnari ollu päässä vai mitä.


Vaihe 2




Elikkäs hiusvärien osto. Tuo liven ihan platinablondi, 00A, käy oikeen hyvin värinpoistona. Halusin siis vaaleanruskean tukan, joten valitsin tuon nutrissen pakettisen. Tuo on muuten erittäin hyvä toi hiusväri, kun se on tollasta vaahtomaista -levittyy oikeen hyvin ! 


Vaihe 3




Värinpoiston jälkeen melko oranssi pehko. Oikeen kiva pehko ja kivat silmäpussit näin bytheway. Ja sitten jatkuu..


Vaihe 4




Joo, elikkä ei siis ihan näytä siltä miltä tuossa nutrissen paketissa. Aloin muistamaan, miten vaikea olikaan vaalentaa tummista semmosiksi mukavan värisiksi ja meinas taas yksi käpy varastosta palaa Taijalta. Junnukkakin vielä oli oikeen Tokella että "Ota nyt joku vaaleempi väri, elä yhtää mitää ruskeita ko blondiks vaa niinku mullaki" ja kun se näki nää mun "vaaleanruskeat" hiukset niin sieltä tuli se ah-niin-ihanan-ärsyttävä-lause-jota-vihaan; MITÄHÄN MÄ SANOOOIN! 


Vaihe 5


Tähän vaiheeseen ei ole kuvaa, ja ehkä ihan hyvä. Eli se käpy paloi hiusten kanssa ja menin värjäämään ne sitten pariin otteeseen saman päivän aikana (tiedetään tiedetään, rasittaa hiusta eikä tee hyvää ja olis pitäny mennä parturille ja niin). Mutta, kun ei jaksa odottaa niin ei jaksa :D


Vaihe 6



Kuva siis värjätyillä hiuksilla, ennen hiustenleikkuuseen menoa. On juu aika kivannäköset latvat, eikös? :-) Ihan järkyttävässä kunnossa!


Vaihe 7




Parturin jälkeen. Aattelin ottaa tosta ihan vertailun vuoks tommosen latvakuvan, että näkee, miten huonossa kunnossa noi mun hituset oikeen oli. 







Tommottet :-) Eli vaaleeta taas ja otsis tuli takaisin kotia. Sitäkin tosin tosta kuvasta on vähän sillai pyöristäen lyhennetty vielä, mut ihan hitusen vain. 




Vaihe 8


Eiku enhän mä mitään näille oo nyt tehny. Eiku joo! Pari vammatuskuvaa teille :-D Ja siis tosiaan suihkun jälkeen otetut kuvat, eli oikeen edustavan punainen naama jajaja hiuksetki on ihan kostiat ja kikkuralla mutta ei se haittaa :-)









Mutta, mitäs tykkäätte?
Oliko paha vaihtaa tummasta vaaleeks
ja vielä otsis leikkauttaa ? :-)


Taija paljastaa: Hiustenkuivaajani sano ittesä irti ja nyt vähän potuttaa kun joutuu oottelee että ne tällai ihan luonnostaan kuivaa :-( Pittee ootella että mamma tulee reissusta ni jos se tahtois vähän lainata rahaa, että sais semmosenki kapistuksen ostettua taas :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti