lauantai 24. maaliskuuta 2012

Käytetty tavara ja sushi

 Hellurei ja hellät tunteet, Taika Tassu alias Taija se täällä taas!

Tullu tässä tällä viikolla käytyä parilla kirppiksellä, sekä täällä Haistakaakaikkivittulandiassa että lähikaupungin isommalla kirppiksellä :-) Ihan kiva oli käyä pitkästä aikaa, ja tarttu jotain mukaankin.Ja joo! Kierrätyskeskuksesta löysin voileipägrillin melko halvalla, ei ollu ko 8e. Se oli oikeen mukava löytö ko semmosta jo jonki aikaa himoinnu kämpille :-) Ja nuo muut kirppiskamat, niin lehvat oli molemmat muistaakseni 2,5e, valkonen t-paita euron ja tuo pidemmän mallinen paituli 7e. Se vähän kirpas mutta on se kyllä kivakin.








Harmi että täällä paikkakunnalla ei oo ko kaks kirppistä, joista toinen on erittäin kämänen. Mutta pittee sitä toista ruveta kyttäämään, että millon vaihtuu vaatteet sun muut roinat siellä. En ees muista millon viimeks oon kirppiksillä käyny, on siitä varmaan puoltoista vuotta. Oho.

Niin ja tosiaan toinen juttu, mistä ajattelin kertoa, on sushi! Olin ysin päättäreitten jälkeen lähten kaverin kanssa Puolaan sen isälle, niin siellä ensimmäistä kertaa pääsin maistamaan :D Oli oikeen herkkua, ite  tykästyin samointein! (Ainoa mikä ei vaan mulle lisukkeena niissä toimi, on wassabi. En tykkää.)  Nyt tässä sitten vuosi sitten samaisen kaverin kanssa mentiin yhen kaverin luo tekemään susheja, ja nekin oli oikein makoisia;

puhelinlaatu, sepä se
Nyt sitten tällä viikolla sain semmosen ahaa!-elämyksen, että kaupoissakin pakasteista löytyy susheja. Niinpä testasin, sekä K-Marketin pirkkasushit että S-Marketin antimet. Pirkka maksoi n. 6,25e ja siinä on 230g ja ässän pakettinen n. 5,60e ja siinä taasen 225g.

Kummatkin sushit paketin ohjeitten mukaisesti tunkasin mikroon, en jaksanu odotella kolmisen tuntia että olisivat itsekseen sulaneet tarpeeksi :D Mutta niin, voittajaa en osaa sanoa, molemmat oli oikein makosia! Ehkä ässästä ostamille susheille se miinus, että yhteen oli tunkastu wassabia, enkä huomannu sitä ja pistin suihini sen ja hyi :-( Mutta pikkuvikoja!




näistä otinki näköjään kuvan sillon, ko ne oli just ollu pakkasessa, haittaakse?

Eniveis, kirjotukset on ohi! Ihunata :D Äikkä lähti pistettä vaille C:nä, ketuttaa kyllä vähän jos sieltä B napsahtaa. Matikka meni aineki läpi, alustavat pisteet pitäs saada ens viikolla. Heheee! Nyt lukio ohi on, ja Taijan fiilinki niin verraton :-)

Ootteko työ koskaan maistanu sushia? Mitäs tykkäsitte? :-)
Ja mikä on erikoisin ruokalaji mitä ootte suuhunne laittanu?


Taija paljastaa: Pienenä hernekeitto oli mun suurinta herkkua, vedin helposti iltapalaks semmosen purnukan hernekeittosta. Nykyään en voi syödä lusikallistakaan tuota vihreää mössökkätä, yök.

1 kommentti: