keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Rakas Pikkusisko

and if you cry, i'll hold your head up high
i'll be there by your side

i will be your guardian angel

Moikka pikkusisko. Taija tässä. Huomasitkin jo varmaan, että nyt aiheeni käsittelee sinua. Tai no, ei pelkästään sinua, vaan meitä. Niin aloitetaanpas jostakin alusta :-)

Tutustuin sinuun rapiat 15 vuotta sitten. Itsehän en siitä mitään muista ja sinä vielä vähemmän (kuulostipa siltä kuin olisi puhunut viikonlopusta) mutta siitä se sinun kanssa touhuaminen lähti rullailemaan.

kiss me, ki-ki-kiss me peikkolapsi !
Muistan, miten leikittiin pienenä mm hampurilaisia, kotista, barbeilla ja pehmoleluilla. Kanssasi oli ärsyttävää pelata mitään pallopeliä, kuten sulkapalloa, sillä et osunut palloon. Ja sehän vasta ärsytti Pikku Taijaa. Niin Pikku Taija tyytyi pelaamaan joskus ihan yksikseen.



Yksi leikki, jota en ollut edes muistanut, oli Vakoojat -leikki. Sen me ihan itse keksimme ja kirjoitimme säännöt paperille ylös. Se paperihan me tässä muutama viikko sitten löydettiin ja naurettiin niin pirusti meijän omalle leikille. Säännöthän siis meni näin:

1. Älä tule huomatuksi.
2. Älä puhu kovaa.
3. Älä kolistele.
4. Jos joku on tosi lähellä, mene piiloon!
5. Älä ole vakoilematta muita.
6. Älä näe pakosti valoa.
7. Welis kantaa, minä kirjoitan! (wtf??)
8. Älä puhu turhia!
ulkona temuamassa
Muistan, miten koulutin sua hyville tavoille. Et saanut esimerkiksi hyvän yön toivotusten jälkeen enää kuiskailla minulle alasängystä. Ja jos kuiskailitkin, niin heti sen jälkeen käskin sinun toivottamaan taas hyvät yöt. Ihan vain siksi, että ne olisivat viimeiset sanat mitkä kuulen ennen kuin nukahdan. Sitähän se äitikin sinulle yritti opettaa, muttei se sitten onnistunut, senkin hölösuu.

Olen sun kanssa aina ollut jatkuvasti tekemisissä ja sen takia ollaan hyvin samantyyppisiä immeisiä. Yhteisinä harrastuksinammehan on ruoka sekä vammatus. Ne on molemmat aika pop :-)




Vaikka vammatusta harrastankin kanssasi ehkä vähän liikaakin, voin silti puhua sinulle ihan kaikesta. Tai no, lähes kaikesta. Ihan positiivista se ehkä on mielenterveytesi kannalta. Voin kuitenkin sinnuun luottaa :-)


Jos sulla on paha olla tai suhun sattuu, niin mä lupaan olla sun vierellä.


Mutta hei Anna, ollaan me kyllä tapeltukin monet kerrat. Ja varmasti tullaan  vielä tappelemaankin, muttei se mitteen haittaa. Pienenä vaan ne riidan aiheet oli vähän pienempiä, esimerkiksi känää saatto tulla siitä, kumpi saa enemmän iltapusuja äiteeltä. Tai kumpi saa tumpata jonkun aikuisen tupakin. Nykyään aihetta känään tulee vähän erilaisista asioista, muttei oikeastaan sen hääppösemmistä. Onneksi säkään et tykkää olla pitkävihainen, niin on kivempi sitten alottaakin se riita. Noei :D


Kaiken kaikkiaan oon ilonen että sä jaksat edelleenki mun kanssa taaperrella pitkin poikin. Ollaan nähty kyllä yhessä monenmoisia maisemia ja vielä lissöö niitä toivottavasti tulee. Ja paljon.




Ja vaikkei myö saman katon alla enää asutakaan niin oon ilonen et touhuillaan yhessä  heh.. heh.. niin usein. Ja hei, enää 6 päivää, että lähetää yhessä joululoman viettoon ;-) Päästään taas mäkin vessaan teinipelleilemään niinku joskus parisen vuotta sitten:


Eniveis, olet rakas ja tykkään susta :-)

Taija paljastaa: Anna tais olla semmonen neljän vanha, kun kiltti isosisko kertoi sille, miten vauvoja tehdään.

2 kommenttia:

  1. voi ihanat tyttöni, mulla tuli ihan tippa silmään kun luin tätä. ootte rakkaita <3

    VastaaPoista
  2. hehe, tottakai ollaan :-) niin sääkin mamukka ♥

    -tustuf

    VastaaPoista