perjantai 16. joulukuuta 2011

we are the baby-sitters club

Hei koko internetin kansa! :) Mirzulilla olis jaettavaa tästä päivästä :P

Sattuko kukaan siellä ruudun toisella puolella lukemaan The Baby-sitters Club kirjoja nuorempana ? :)
Itsehän luin niitä suunnilleen muna huurussa, kieli poskella, monta päivässä :D Olin ihan hullu lukemaan kirjoja pienempänä, nykyään vähän harventunut, mutta kyllä sitä edelleen tulee luettua :)

Minä ja Tustuf oltiin siis lapsenvahteina tänään, kaverin perheen sijaislapsukaiset tarvitsi vahtia siks aikaa ku tää perhe suuntasi Helsingin suurille teille vanhimman lapsen valmistujaisiin. :)
Yllättävän hyvin meni. Lapsukaiset kuunteli meitä kiltisti, autto tekemään sapuskaa ja söi omat pöperönsä hyvällä halulla :) Iltaan kuului myös kunnon turnaus muuttuvaa labyrinttiä sekä tietenki mokkapalojen leipominen sekä telkkarin töllöttely.

Valokuvamateriaalia illasta ei ole, meininki oli niin vauhdikasta ja mukaansa tempaavaa, että me unohdettiin dokumentointi ihan totaalisesti :D

Lapsukaisista pienin (ehkä 6 tai 7 -vuotias) rakastu Taijaan ihan täysin ! :) Junnukan pitää ehkä alkaa nukkumaan toinen silmä auki, koska voi olla, että hää sai nyt kilpailijan siitä pikku hurmurista ;)
Mä taas chillailin enemmän vanhempien lasten (aböyt 11 ja 13 -vuotiaita) kanssa.

Hauskoja muksuja, ja tienattiinpa vähän rahaa. Taija Turkin matkaansa varten ja Mira serkkunsa huomisiin tupareihin :)
Ja aina on mukavaa olla avuksi hyvän ystävän perheelle, kun muuten olisi toiselta vanhemmalta vanhimman tyttären valmistujaiset jäänyt näkemättä! :)

Eikä edes haitannut, että poislähtö viivästy kaks tuntia ku oli niin mahtavan mukavaa! ^^

Seuraava postaus sisältää sit taas enemmän visuaalista viihdykettä kun tää oli vähän tämmöinen pelkästään verbaalinen :----)

Lukemisiin mursuseni, tämä hoitotäti painelee nyt Nukkumatin hoideltavaksi! :)

Mira paljastaa: Lasten kanssa olen aikaisemmi ollu sen verran tekemisissä, että oon ollu seurakunnan kokkikerhon ohjaaja sekä joskus lastenleirillä isosena. Muuten mulla ei ole minkäänlaista kokemusta itseäni yli 4-vuotta nuoremmista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti