perjantai 9. joulukuuta 2011

Valintojen vaikeus

Ottaako vai eikö ottaa, siinäpä vasta pulma...

Kun ongelma on siinä, että hirmusesti tekis mieli lähteä katsomaan Vaakunaan Hunkseja tänään, siitä sitten jatkettaisiin ah niin ihanaiseen Kharmaan, mutta ongelma on, että ei oikein innosta ajatus alkoholista ja sitä suurempi ongelma on, että ei oo kiva murjottaa siel pöydäs selvinpäin ku kaikki muut tanssii.
Itse olen niitä ihmisiä nimittäin, että pieni hiprakka on oltava että tanssii. En tarvi mitään yltiö humalaa, enkä edes tykkää olla tosi humalassa, se on enemmän tustufin heiniä ;) Pieni hiprakka on musta kivempi juttu

Ja Kharmas on viel vähä semmone meno, että ei siel kauhee kivaa selvin päin oo vaa istuskella..
Haistakaakaikkivittulandian paikalliseen voi mennä vaikka selvinpäinki, koska siel on aina se joku äidinveljenserkunpoika, jonka kanssa voi hetkeksi istahtaa rupattelemaan mukavia :)



Ja vieläpä kun kaveri lähtee tänään ensimmäistä kertaa muualle baariin ku paikalliseen, ni haluisin kovasti olla mukana möyskäämässä... :( vieläpä jos sen inssi menis läpi...

Olo on vähän ku lapsella karkkikaupassa, kun ei osaa millää valita, että mikä ois se oikee vaihtoehto. Jäädäkkö kotiin, mennäkkö selvinpäin vaiko juoda se kuuluisa hiprakka?

:( vää.

Vähän vanhempi kuva.. Ah Rodos <3


On mullaki ongelmat :D no mut nyt hyppään kiltisti OnePiecee pähkäilemään miten menettelen lähitulevaisuudessa.

Minä seksikkäimmilläni :-) arvaa muuten kumman vetoketjun takana mä kuikuilen ;D oikein arvanneiden kesken arvotaan hyvää mieltä ja oikeassa olemisen huumaa!
Hauskaa viikonloppua for everyone! :)

Mira paljastaa: Mä ikävöin kauheasti Rodosta ja tahtoisin sinne takaisin, vaikkapa nyt heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti