maanantai 20. helmikuuta 2012

Hirrrveen hirrrrveen mukavata

Taija se tässä herne. Aattelin nyt itekkin tosiaan pienen tekstisen kirjoittaa penkkareista ja risteilystä vaikka mira aika hyvin niistä jo höpötteli :-)

Eli penkkarit meni tosi hyvin, karkkia ois saanu olla enemmän ko 3kg ja kuulema aineki ala-asteella monet oli ihastunu mun pukuun -no siis daa totkai ! Elikkä miran laittamista kuvista jo näittekin, mutta tässä nyt Taija the Angry Bird:


Rekalla oli niin upeenmahtavaa vedellä ympäri Haistakaakaikkivittulandiaa, se fiilis oli vaan niin mieletön :D Mieletön fiilis jatkuikin iltaan asti, kun mentiin tosiaan sinne paikalliseen.. Aamulla, kun piti ruveta pakkailemaan risteilylle, ei ollutkaan niin kiva fiilis. Pieni ropelo oli joo taas ja Herra Vessanpönttöä pääsin taas halailemaan. Yök. Koko bussimatkan Helsinkiin oli tosi paha olo, onneks sain kuitenki välillä vähän nukuttua. Laivalla sitte ko meni syömää vähän jotain, niin energiaa pulpahti jostain aika voimalla :D Oli ihan hirrrveen hirrrveen mukava reissu, meijän lukion abit vaan on ihan parhaita!



Muita kuvia mulla ei ole :-( Tässä pitäs metästellä kuvia itelle aineki penkkareista, ko ite ei tullu räpsittyä mittee. Ja seuraavana aamuna tuli ostettua mukavasti juomista, kun halvalla sai. Eniveis, erittäin mukava viikko oli viime viikko. Ei varmasti ihan heti muistinkätköistä unohdu :-)


Taija paljastaa: Pienenä kävin tosi usein kaverin ja sen porukoitten kanssa Tukholman risteilyillä ja aina laulettiin karaokea -bravuurina oli silloinen lempibiisi Gimmel-Roviolla. A-au, a-au !

2 kommenttia: