sunnuntai 19. helmikuuta 2012

rai rai rai

Juodaan viiiiiinaaa tullaan viisammiksi näin
Juodan viinaa, on todellisuus piinaa hetkittäin, selevinpäin




Abi zembalot on nyt virallisesti ohi. Potkiaiset, penkkarit, paikallisen penkkaritarjoukset ja risteily. Kaikista selvittiin (nipin napin) hengissä. Ja karaokea en oo ikänäni laulanu näin paljon kun näinä parina päivänä. Paikallisen karaoke battle oli kovaakin kovempi ja voittajista (tytöt vs. pojat) ei koskaan päästy yksimielisyyteen...
Sitten meidän bad ass bussissa oli karaoke, jossa battle jatkui, tosin hieman pienemmällä osanottaja määrällä... Ja oli meidän bussissa sitten sohvat, jääkaapit, tummenetut lasit ja kaikki... Kerrankin haistakaakaikkivittulandia oli tien päällä, ja tyylillä!

paikallisen juomatarjoilu maistu tustufille vähän turhankin tiheeseen...

aamu näyttikin sitten tältä...
Taija tosiaan nautti lonkeron (jos toisenkin) vastusteluista huolimatta ja aamulla kärsi kyllä sellaista krapulaa, että meinasi jo jättää koko risteilyn välistä... Tyhmä taka tassu. Mutta me pakotettiin se matkaan ja iltaa myöten sitä sitten taas piristyttiinkin ja juoma maittoi vallan mainiosti :)

Risteily tuli ja meni, pienessä hiprakassa ja asiakaspalvelu oli perseestä. Hauskaa oli, Frontside ollien tahtiin tuli vedettyä tanssimuuveja kerran tai pari ja aamuyöstä kaaduttiin sitten kuoleman väsyneinä sänkyyn. Laiva oli tuolloin jo Tallinnan satamassa, mutta siinä maatessa en kyllä osannut sanoa, että oltiinko sitä paikallaan vai tsunamin kourissa, sen verran nimittäin keinutteli.

Kuvia mulla ei oo valitettavasti yhtäkään, Tuffella taitaa olla yks kuva musta missä kaljaa litkin buffetissa, mutta mä vähän unohin niiden kuvien ottamisen.

Aamu oli yllätys, koska virkeänä herättiin, en tienny olinko humalassa vai eikö tullu vaan krapulaa ja nautittiin vallan kattava meriaamiainen.


Matka haistakaakaikkivittulandiaan oli väsyttävä, mutta kotiin päästynä veikkaan että abi jos toinenkin (itse ainakin) kaatui kuolemanväsyneenä peiton alle ja nukkui pirtsakasti aamuun asti.

OLI IHANAA KAIKKI ABISET!!

Mira paljastaa: Laivalla oli toki niitä, jotka iski naisia siellä, mutta hauskaa että ensimmäinen joka tuli pilke silmäkulmassa jutustelemaan ja iskemään, oli itsekkin nainen. Sanoi vielä, että luuli lesboksi, koska näytän siltä. Oli aika kiitollinen olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti