maanantai 6. helmikuuta 2012

Taijan tärkeimmät tavarat

On meillä stereot, televisio,
mikroaaltouuni ja videonauhuri.
on pakastin, kahvinkeitin,
mikroprosessori ja pölynimuri.

Uhkasin aamupostauksessa että tulen tänne vielä turinoimaan. Ja minähän tulin. Elikkä siis nyt vuorossa tärkeimmät tavarani, joista en ihan helpolla luopuisi.


1. Matkalaukku




Tästä en hevillä luopuisi. En edes popilla taikka hiphopilla. Erittäin mukavan iso, joten sinne mahtuu vaikka pari turkkilaista söpöä pikkupoikaa, jos joskus sattuisin vaikka mukaan nappaamaan.


2. Matkapuhelin




Rakas Puhelimeni. Ei tähän varmaan hirmusesti selityksiä tarvi sepitellä, että miksi se kuuluu tärkeimpiin tavaroihini. 


3. Ipod


Music we listen to! Bussissa, autossa, lentokoneessa, odotellessa, ennen nukkumaan menoa. Kiva kaveri :-)


4. Hajuvedet




Nuo on varmaan lempparit, varsinki lacoste (ei, ei ole aito. turkista ostettu mutta hyvältä se silti tuoksuupi!) sekä tuo Avril Lavigne hajuvesiputeli, jonka junnukalta sain joululahjaksi. Olikohan vinkkinä, että haisen pahalle. No, mieluinen lahja eniveis :D


5. Laastarit


Laastarit on erittäin tärkeitä, millon mihinki niitä tarvii. Yleensä mulla on ollu muumilaastareita, mutta nyt tykästyin noihin Hello Kitty laastareihin :-) Harmi vaan, ettei junnukka oikee noita meinaa huolia.


6. Valokuvat


Oon tykänny aina valokuvista. Niillä vaan on enemmän jotenki tunnearvoa, jos ne ei ole pelkästään koneen kätköissä. Tuossa nyt näkyypi kolme tärkeimmistä kuvasistani :-) Isoimmassa ihkutan pikkusiskoni kanssa, pystypäin olevassa kuvassa tapittelee kummipoikani ja vaakatasossa olevassa olen hypänny tenuna nuoremman isoveljeni kaulaan kiinni. Huomatkaa mindfuck: vanhempi isoveli istuu risti-istunnossa taustalla. Hui.


7. Möhkis + hattu



Möhköfantti on mun paras kaveri. Heti muutaman muun jälkeen. Se on mulla muutaman vuoden jo ollu, mistä lie Linnanmäeltä sen joskus sain. Möhkiksen päässä oleva hattu on erittäin rakas myöskin mulle. Viime kesänä sen ostin Turkista ja sen jälkeen mua ei siellä paljoa ilman hattua nähny :D


8. Herätyskello


Se röhkii! Koska se on possu jos ette vielä huomannu. Ja se on vaaleenpunanen ja se on kans aika söpö :-) Mut silti vihaan sitä kouluaamusin enemmän ku mittee muuta, ko se kovasti yrittää erottaa mut mun rakkaasta miehestäni, Herra Sängystä :-( Aika julma vekkuli toisaalta. Nyt siinä tosin pattereita ei oo eikä se oo mua herätelly, niin kännykkä on hoitanu possun tehtävän. Buhah.


9. Kaulakorut, sormukset & pinnit



Semmosta. Pinnejä ja sormuksia tulee käytettyä joka päivä, melkeinpä myös kaulakoruja. Pöllö koru on muistaakseni ostettu vuonna nakki ja peruna Espanjasta, varvaskoru viime reissulta Turkista ja keksikoru Mic Macista :-)


10. Säästölippaat



Semmosta opintotukiporsasta ja colalipasta (punainen kapistus muuten miralta saatu joululahja, tänks mään!). Nämä tekevät minusta vielä pullorahoilla ja hilusilla miljonäärin !


11. Kannettava tietokone




Rakas Herra Koululta Saatu Kone. Vaikka jumitatkin ja kettuilet välillä melko rankasti, olet silti rakas. Sitäpaitsi, kaikki ystäväni ovat sisälläsi ;-o  Ja junnukan pyynnöstä myös pittee mainita, että taustakuvana siis on sen vauvveli, Hugo poika :-) Söpö karvanen tapaus!


Taija paljastaa: Mulla oli pienenä kaks vaihtoehtoa, että mikä musta tulis isona: laulaja tai R-kioskin myyjä

4 kommenttia:

  1. ihana toi möhköfantti :---D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehhi kiitus, mieki tykkään siitä :-) sitä on yllättävän mukava rutistella !

      -taijja

      Poista
  2. Tosi söpö blogi teillä, ihana toi karkkitausta ku noi on just mun lempikarkkeja.. :D kuvat vois olla vähän isompia mut muuten tosi kiva blogi!

    http://chiquine.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hubatsi, tänks mään! c: mirtaje kumartaa tai niiaa tai miten vaan.

      -taija

      Poista