torstai 2. helmikuuta 2012

Yhtenä iltana aikuiset lapsia ois

Tässä Taija taas moro. Tänään oli tosiaan enkun koe, joka meni aika hyvin. Huomenna ois äikän preli, maanantai vapaa ja tiistaina matikan preli.. Näin kokeitten jälkeen tulee rentouduttua aina jollain höpöhöpö jutuilla, missä aivot saa rentoutua. Tai no, kyllä aivot on rentoutunu jo ennen koeviikkoaki.

..tuli nimittäin katottua kaikki muumijaksot alle kolmessa viikossa med junnukka. 




Vähän masentavaa, ko kaikki jaksot katottu + pyrstötähti lehva.. No, ehkä joskus uusinta kierros :-)

No, eilen illemmalla yhteiskuntaopin kokeen jälkeen (joka muuten toivottavasti menee läpi) rentoutin rusinankokoiset aivoni 9gagissa, joka on muuten ihan huippu paikka :D Niin on kyllä weheartit:kin  ! Melkoisen koukuttavia sivustoja.






Junnukkaisen kanssa katottiin myös parit jaksot pokemonia, jota alettiin kattomaan nyt muumien jälkeen. Ei voi muuta sanoa ko että kyllä on hyvä ohjelma :D

eka jakso ko ash on just pikachunsa saanu :-)

Illalla sitte  katottiin nordictv:stä komedia Click, jonka oon nähny jo kerran aikasemminkin. Ja niin oli junnukkanenki. Mutta ei se haittaa ko se on kuitenki hyvä leffa ja kumpikaa ei nyt ihan just tässä nyt ollu sitä äskön kattonu, you know.



Tänään oli sitte yhentoista maissa Miralla ja mulla enkun suullinen koe ja ihan jepahan se meni. Nyt ko kotia pääsin ni ekana pallopeliä vähän fasepookissa, weheartit:iä ja 9gag:ia ja sitten nordictv:n sivuille. Katoinpahan sitten ihan näin suomalaisen lehvan, Roskisprinssin. Oli muuten aika hyvä, tavallaan :-)




Voivoi ja tossa lehvassa oli kans Hectorin biisi Yhtenä iltana (tai no lehvassa ne jotkut laulo tota karaokena tai silläviisii). Aika hyvä Loirin vetämänä. Tavallaan.

Ei mulla tässä muuta. Kuha aattelin höpistä. Nyt pittee joku rapia tunti oottaa että junnukka saapuu kämpälle, nii pääsee pokemoneja taas kattomaan :D 

Taija paljastaa: Ihan pienenä kuuntelin pippeli huurussa Fröbelin palikoita, Rauli Baddingia ja Samuli Edelmannia.

2 kommenttia:

  1. kirjotat jotenki tosi tollee rennosti ja siististi :D

    aukkau.blogspot.com

    VastaaPoista