maanantai 27. helmikuuta 2012

Home is where the heart is

Taija täällä terve taas pitkästä aikaa. Ei ookkaa vähää aikaa tänne tullu kirjoteltua, on ollu NIIIN matikan täytteinen lukuloma tässä että kyllä.. Nejnej, oliski. Ei jaksa. Tai jaksoin mä yks päivä selata ekaa kirjaa parikytä sivua mutta siihen loppu Taijan innostus. Oon mielummin kattonu nordictv:stä sarjaa American Horror Story (aika friikki sarja mut tavallaan aika hyvä. aineki aika koukuttava). Niiku salkkaritki on aika ♥ ja rakastuin myös siihen uuteen sarjaan, Kolme miestä ja tyttö, mikä alko pari vkoa sitten. Tänään se taas tulee, wiih ! Mutta asiaan!

Eli siis pienen ikäni aikana olen oppinut sen, että koti on siellä missä sydänki on. Mulla on siis kolmelle sormelle koti -yksi Turkissa, yksi äiteen luona ja yksi täällä Haistakaakaikkivittulandian keskustassa.


1. Koti keskellä ei-mitään (no äitee siellä aineki on!)





Korpikuusen kannon alla asuin elämästäni pitkät 17-vuotta, kunnes häippäsin. Siellä on kuitenki aina sillon tällön kiva käyä, saunomassa, syömässä ja moikkaamassa äiteetä ja pikkusiskova :D Nii, ja kolmea kisua !




2. Koti Turkissa (Alanyaaaassa!)










Ylimmässä kuvassa on vähän parvekenäkymää tielle päin (sivukujilla siellä asustellaan, ha ha haa!). Keskimmäisessä kuvassa taas kuvaajana rohkenin sivukatusellemme ja otin kuvan niinko päätielle päin (siellä se on). Ja koti on niinko tossa oikeella. Alimmaisesta kuvasta en sano muuta, ko että kivat tossut ♥


Vaikkei toi kämppä meillä oo hirmusen kauan vielä ollukkaa, ni silti siitä on tullu jo koti. Siellä me kivasti pikkusiskon kanssa jaetaan huone, joka meinaa aina olla niin himputin siisti :D Ei nyt uskalla koko huoneesta mittee kuvaa laittaa ko siskon vaatteet ympäriämpäri, mutta tämmöne ihku pieni tenupeilikuva (ps huomatkaa miten on ihunan väriset seinät meillä!):





3. Koti 24/7 alias Kämppä


Elikkä siis tämä hirrveen hirrveen iso kämppä keskustassa, jonka jaan junnukkaisen ja kisulin kanssa :-) Jotakin kuvatuksia nyt, niin näätte millasessa ympäristössä minä suurimman osan ajastani vietän (noo vitsivitsi oon 24/7 täällä):


kunnon spuketalo no mutta ainaki sovin joukkoon







minu eka pikachupehmolelu ♥ vähä kärsiny :3

HelloKitty on pop! Ja tuolla säilytän yöpaitulit sun muut pöksyt,
nii junnukan vaatteet mahtuu kivasti sitten vaatekaappiin. ovelaa ja
toi on vielä hirmu söpö toi loota ☻

Kuubasta ostettu tuo autopiirustus, me likey!



isoveljeltä sain joululahjaks, oikee on 3D!



jääkaappi = rakkaus ♥

 '

hehe, vessan oveen länttäsin :D





Semmosta. Eipähän mulla oikee muuta asiaa kodeista ole, muuta ko että jokaisessa niissä on  niitä nii hyviä ko vähä ikävempiäki muistoja, mutta silti ihan parhaimpia paikkoja ovat kaikki kolme ♥. En osais laittaa niitä varmaan edes tärkeysjärjestykseen, ois aika vaikiata.

Eniveis, eka loma koulusta että oon Suomessa, wattefuk! Katotaa millane viikko on tulossa :-)

Mites teijän lukijoiden hiihtoloma meni/menee? :-)


Taija paljastaa: Viime kesänä ko olin Turkissa, ni yhen ryyppyillan jälkeen löysin lompakosta kahen dollarin setelin. What? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti