keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kumpi on parempaa vai herkkuruoka?

Onks sun vanhemmat simpukoita ku 
sullon tommonen herrrrkkuperse ?


No Taija tässä huomentapäevvöö. Otsikon kymysykseen vastaan, että herkkuruoka. Ja ei, mun vanhemmat ei oo simpukoita, vaikka mulla pitäs aika herkkuperse olla kerta ihminen on sitä mitä syö. Rakastan siis ruokaa, syömistä, herkkuja, mörssäämistä yms yms :-) Food i like ♥



Ajattelinkin koota teille tämmösen Taijan toplista herkut , joista tosin en nyt kaikista ottanu kuvia, mutta osasta kuitenkin :D


1. Puuro




Valmispuurotkin on aika herkkuja, vaikka ainahan omatekemä on parempaa. Yleensä tulee viikonloppusin aamupalaks syötyä, arkipäivisin ko ei yleensä ehi aamupalaa valitettavasti syömään. Vaikka nyt ko alkaapi lukuloma ni sittehän ehin puuroilla useeman kerran viikossa!




2. Mjölk




Tämä nyt ei oikeen noihin herkkuruokiin sovi, mutta puuroon pittee aina yhistää maito. Muuten ei tuu kesää eikä posteljoonilta laskuja. Maito on hyvvee, oikeen herkkujuomaa. Ja oikeen herkkulapsi tossa mukissakin komeilee, taijanpas olla mie itse siinä ;) :D




3. Herkkuleivät




Eli siis leivät mikroon, missää on juustoa, makkaraa (tässä tapauksessa metukkata) sekä grillimaustetta. Ai ko on herkku ! Pienenäkin tein samantyylisiä leipiä, mutta ilman mausteita tai makkaraa. Eli vaaleetaleipää, rasvaa ja juustoa ja mikroon. Tällaisia leipiä kutsuin venyväksi leiväksi, koska venyvä juusto.




4. Noodles




Nuudeleista oon aina tykänny, ja nyt ko ei enää mamman luona asustele, niin erittäin kannattava hankinta myös opiskelijabudjettini kannalta. Kuvassa siis Maman kananuudelit, ah ♥ Noihin ei ikinä kyllästy !
VINKKI !  Laita mausteet nuudeleihin vasta sen jälkeen, kun olet siivilän kanssa ottanut kivasti vedet pois, niin nuudeleihin tulee makua enempi. Itse laitan aina myös nokareen voita, niin nuudelit maistuvat entistäkin herkummilta :-)




5. Kepapti




Haistakaakaikkivittulandiassa on sentään hyvä kepaptipizzeria paikka, jossa myös on  aika herkkuruokaa. Tuommosen pitakepaptin mörssäsin pari päivää sitten, ko junnukan ja yhen kaverin kanssa siellä käytiin. Ranskiksetki siellä on aika hyviä, sekä pitsat.




6. Murot




Pupun papanoita löytyy tällä hetkellä kaapista. Melkosen hyviä.




7. Chilipähkinäiset




Vaikka halppispähkinöitä onki (rainbow vai xtrako nyt oli) niin silti oikein hyvältä maistuvat. Semmoi kiva 500g pussi löytyy hyllyn kätköistä, nomh.




8. Namuset




Tällä hetkellä K-marketista saatava Bonbonin Hurlumhej mix sekä Super salmiakki on ehdottomat herkut. Salmiakkia löytyy nykyään aina laukusta ja jos karkkipussi tulee ostettua, niin se n joko irttareita taikka sitten Hurlumhej. Tulee ihan kakaraherkuttelut mieleen tosta Bonbonin pussista :-)




9. Juustonaksut




Juustonaksuista ja palleroista en tykänny aikasemmin, paitsi joskus ihan pikkusena. Tässä sitten mieli muuttui yhtenä ropelopäivänä, kun menin noita naksuja maistelemaan, niin nyt nuo ovat aikamoista herkkua. Naurattaa aina, ko tommosen pikkupussin ostan, niin junnukka irvistelee inhosta. Hehe :D




10. Viilis




Ah, jokaisen Tuftufin unelma.. Litran herkkuviilis ♥ Tarviiko tästä nyt enempää sanoa.




Lisäksi herkkuihini kuuluvat mm paniinit, uunimakkara jota muuten varmaan tänään junnukan kanssa tehään ruuaksi, suklaa, mummon pöperöt, nakkikastike.. Voih, listaa vois jatkaa vaikka miten pitkälti :-)

Sitten lopuksi vielä tämmönen kymysys lukijoille, että mitkä on teidän herkkujanne? Ja onko siulla ja miulla samoja herkunkohteita? :-)


Taija paljastaa: Pienenä ihmettelin, että miksi Peter Pan ei halua kasvaa aikuiseksi. Nyt kun ikää on tullut enempi, niin ymmärrän kyllä aika hyvin, että miksi ei.

2 kommenttia:

  1. rakastan nuudeleita..mutta ei mul muuta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D sinäkin siis kuulut nuudelikansaan.. hyvä juttu :D

      -taija

      Poista