lauantai 4. helmikuuta 2012

Today, we shall shop

Maailmankirjat ovat nyt sellasessa sekasotkussa, että huhhuh!
Minä, eli siis Mirzuli, olin hereillä ennen auringonnousua (mikä on jo saavutus sekin) sekä raahauduin shoppailemaan rakkaan serkkuseni kanssa (mikä on vielä suurempi saavutus, koska nykyään en käy ikinä shoppailemassa).
Hauska tarina muutes miten heräsin :D eli siis eilen illalla tuli hirvee himo ostella tavaroita jotenpa päätin aamulla kysyä äidiltä, että lähtiskö se mun kanssa kiertelee kauppoja (koska kaikki on kipeenä tai muissa puuhissa jne). Näin sitte unta aamulla että äiti oli mun huoneessa ja ponnahin pystyyn salamana ja mikä sattuma se olikaan että äiti OLI mun huoneessa hakemassa autonavaimia :D vähän säikäytin sen ku ponnahin pystyyn ja karjasin, että "MENNÄÄNKÖ ÄITI KAUPOILLE" ja kyllä vain, shoppailen usein äidin kanssa, koska sillon ei tarvi pitää niin suurta huolta raha-asioista ja koska äitini on paras (paitsi tänään ku se oli äkänen).

No vastaushan oli ei, koska sen piti leipoo enon huomisiin bibbaloihin pullaa.. No ei muuta ku soitto serkulle, revin perseestä muutaman kympin, auto alle ja baanalle :D

oli aamulla aikaa ennen ku sain auton käyttöö ni piti räpsii muutama tosi ihku kuva :)
tälle nauroin sit yksin huoneessa huutonaurua monta minuuttia :D
kiva ruttuleuka
Sielläpä minä sitten kipitin, hirmusessa pakkasessa, nenä jäässä ja kiire kantapäissä. Oli nimittäin hieman vilpoinen! Pitäs lopettaa toi tupakanpoltto ihan jo senki takia, että sen lyhyen röökin aikana meinaa tipahtaa sormet käsistä ku menee umpijäähän. Suatana.

I shop, so I'm alive
malliainesta ;D
se sanoo "ilo" mä sanon "talo"
Kaikenmoista sitä sitte löytyki :) Lindexiltä bongasin ne mitä sieltä lähin hakemaan, eli farkut (29,95€) niitä en nyt kuvaile, koska ne on iha perus farkut. ja farkut on farkut, kaikki tietää miltä ne näyttää..
Lindexin alerekistä löyty kans semmoi kaapumainen villa... takki? En mä tiedä mikä se on mutta kivalta se näytti ni se lähti messiin

13€. Onhan toi pien syrjähyppy mun normaalia tyyliä kohtaan (reisitaskut ja hupparit etc.) mutta tykkäsin sen verran kovasti, että mukaan se lähti

Ja sitten tietenkin tärkeimmät, eli KENGÄT!!! ♥ kahdet poppoot löysin. Toiset henkkamaukalta ja toiset ihan kirpparilta, mikä piti takastulo matkalla käydä katsastamassa :)

henkkamaukalta nuo, 24,95€ 

Ja sitten Lähetystori Fidaa käytiin tukemassa 9 euron verran ku sieltä löyty kivat kenkulit kanssa :)


serkkunen heijastuu sieltä :))
Olen kyllä erityisen tyytyväinen päivän saaliiseen (varsinkin kengät!) :)
Ei oo nimittäin tullu shoppailtua hetkeen, eikä sitä rahaakaan mennyt ihan tuhottomasti, ku ottaa huomioo mitä kaikkea sain :---)

piti sit viellä kokeilla et suosiko arpaonni rohkeaa ja olis saanu ilmasen reissun, mutta eih... Ei lantin lanttia.
Ja kotiin päästyä siellä odottiki sitten se pirun pulla ja lasillinen kylmää maitoa. Varmaan täydellinen päivä ?

äitin herkkupulla :)
Hauskan kirpsakkaa talvipäivää vaan kaikille :)

Mira paljastaa: Ennen kun täytin 18 kaikki rahat meni shoppailemiseen ja kävin kaupoilla varmaan kerran/pari kuukaudessa. Nykyään ei sitten viikonloppujen jälkeen riitä rahat mihinkään.

4 kommenttia:

  1. Oi, aivan ihania kenkiä :)

    ~Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä naisen suurin rakkaus on uudet kengät ;D

      -mira

      Poista
  2. ulkoasu on tosi selvä ja teksti mukava luettava jää luettavaks :DD

    VastaaPoista